App Tamer

App Tamer 1.0.1

Bespaar batterij- en CPU-gebruik

VOOR

  • Mooi menu met duidelijke grafieken
  • Gaming Mode
  • Dim lichtsterkte inactieve vensters

TEGEN

  • Lijst gepauzeerde apps verandert constant

Uitmuntend
8

Het hulpprogramma App Tamer pauzeert ongebruikte applicaties en verlaagt hiermee de CPU-consumptie (processorgebruik) van je systeem. Zo verminder je bijvoorbeeld de batterij-verbruik van je MacBook en maak je geheugen vrij voor écht belangrijke zaken zoals keihard gamen.

Na het opstarten presenteert App Tamer meteen een lijst van alle openstaande applicaties. Het mooie, moderne menu bevat bovendien 2 constant vernieuwde grafieken van je Mac's CPU- en RAM- (geheugen) gebruik. Misschien heb je dit niet door, maar een in de achtergrond openstaande webpagina met geanimeerde advertenties vreet CPU-vermogen. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen, pauzeert App Tamer dit soort inactieve programma.

Wil je dat App Tamer bepaalde applicaties standaard doet 'inslapen' bij inactiviteit, dan vink je ze aan in de lijst. Doe je dit bijvoorbeeld bij iTunes, dan stopt zelfs de muziek wanneer je de player even niet gebruikt. Ook dim je met App Tamer de lichtsterkte van het venster van gepauzeerde apps. Het programma heeft bovendien een 'Gaming Mode': activeer deze en App Tamer pauzeert alle inactieve processen.

Vergeet je wel eens applicaties af te sluiten? App Tamer zet ze in de wachtkamer totdat jij ze weer activeert. Hoewel het meestal gaat om kleine getallen, verbetert het programma zo de prestaties van je Mac.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
App Tamer

Download

App Tamer 1.0.1

Beoordelingen about App Tamer